Nieuws
Puur Gianni voor u
Puur Gianni verzorgt regelmatig demonstraties, kooklessen en cursussen. Nieuws daarover vindt u in deze rubriek, afgewisseld met recepten, tips en andere wetenswaardigheden.

Kijk daarom regelmatig in deze rubriek of blader eens door de andere pagina’s van deze website.

  • Wilt u als eerste het nieuws weten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief
  • Voor onze menulijsten en nieuwsbrieven heeft u de Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

 

Bak in een handomdraai uw eigen pizza met de pizzaoven 'Napoli'
Op een doordeweekse dag, een zaterdagavond of een feestdag: met een authentieke pizza-oven van Puur Gianni maakt u elk moment een smaakvolle traktatie. Zeker nu het nieuwste model van de ‘Napoli’ tot onze uitrusting behoort. Koopt u de ‘Napoli’ bij Puur Gianni? Dan ontvangt u handige tips en uitleg. Uw pizza kan dus niet mislukken.

Altijd een krokante pizza

De pizza-ovens van Puur Gianni zijn uitgerust met een ovensteen die echte pizzeria’s in hun houtoven gebruiken. De Ferrarirode ‘Napoli’ is uitgevoerd met een 100% RVS binnenwerk. Dankzij de zwarte handgreep kunt u het deksel altijd veilig openen. Ook al is de binnenzijde heet. Dankzij de hoge temperatuur (470 graden) van deze handzame, elektrische oventjes bakt u altijd een lekker krokante pizza. De diameter van de ovensteen is ruim 30 cm. Daarmee is de ‘Napoli’ ook geschikt om diepvriespizza’s af te bakken.

 Cadeautje of traktatie?

In de regio Eindhoven is Puur Gianni leverancier van de ‘Napoli’. Heeft Ferrari-rood niet uw voorkeur? Geen probleem. De Napoli is ook leverbaar in glossy zwart. Voor €159,95 haalt u een mooi cadeau in huis. Interesse? Bel (06) 33 81 31 23 of contact ons voor meer informatie.  

 


Geef een reactie

Naam (verplicht)
Mail (wordt niet getoond) (verplicht)
Jouw Reactie (verplicht)
Tekens (verplicht)
 ZOEK NIEUWS
RECENTE REACTIES
  • Geplaatst door Marco en Lonneke
    op 29.05.2014 om 18:30

    Gianni, mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke feestavond gehad. Wat waren de bruschetta's, de salades en de pizza's geweldig lekker. Dat werd nog eens versterkt door jou enthousiasme, vrolijkheid, behulpzaamheid en passie voor lekker Italiaans eten. Gianni bedankt en tot ziens in de MFA.

FOTOGALERIJ
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje in St Michielsgestel op 5 juni 2016. Gianni kreeg er goede hulp van echte pizzabakkers!
bekijk foto's
NIEUWSBRIEF
Algemene voorwaarden - KvK Eindhoven: 17256652Copyright © Puur Gianni. Design & Ontwikkeling Webmark Solutions