Achter de schermen is bijvoorbeeld de eerste 5 jaar van ons bestaan tegen het licht gehouden.We hebben ons de vraag gesteld: gaan we op dezelfde voet verder of veranderen we de opzet van onze menukaart? We hebben goed nieuw: Gianni's hartstocht blijft het belangrijkste ingrediënt van zijn culinaire activiteiten. De stilte is nu doorbroken. In 2016 laten we weer wat frequenter van ons horen!
Kwaliteit zoals u gewend bent
Een bekend spreekwoord zegt: verandering van spijs doet eten. Gianni heeft de liefde voor de Italiaanse keuken letterlijk met de paplepel ingegeven gekregen. Dat betekent niet dat zijn hart sneller gaat kloppen van alle activiteiten achter het fornuis. Een blik in de spiegel heeft geleerd dat Gianni te veel ‘hooi’ op zijn vleesvork nam. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat we ‘catering’ op onze menukaart hebben geschrapt. Deze vereenvoudiging van onze service gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit die u gewend bent. Samen met Gianni’s hartstocht en verse ingrediënten blijft kwaliteit de boventoon voeren.
Kok-aan-huis en pizza op locatie
Gianni's passie komt het beste tot zijn recht als hij liefde voor kokkerellen en pizza's mag delen. De aangepaste positionering komt ook tot uitdrukking in de nieuwe pay-off bij de bedrijfsnaam. Die luidt voortaan: kok-aan-huis en pizza op locatie. Met liefde voor het koksvak en plezier in Italiaans koken komt Gianni voortaan bij u aan huis of op locatie. Daarbij draait hij zijn hand niet om voor een 3-, 4- of 5- gangenmenu of walking diner. En vanzelfsprekend kunt u Gianni inhuren als pizzabakker om uw feestje of event op te luisteren. In beide gevallen bereidt hij daarbij desgewenst een buffet van kleine hapjes of nagerechten. Bekijk onze 'kleine kaart' voor een eerste indruk. In overleg zijn er nog meer mogelijkheden.
Goede avond, van een kameraad had ik begrepen dat ik pizzabodems kon bestellen graag informatie goed dat in zijn werk gaat. Groetjes Albert