Nieuws
Puur Gianni voor u
Puur Gianni verzorgt regelmatig demonstraties, kooklessen en cursussen. Nieuws daarover vindt u in deze rubriek, afgewisseld met recepten, tips en andere wetenswaardigheden.

Kijk daarom regelmatig in deze rubriek of blader eens door de andere pagina’s van deze website.

  • Wilt u als eerste het nieuws weten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief
  • Voor onze menulijsten en nieuwsbrieven heeft u de Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

 

Kookworkshop van de meester
Kookprogramma’s op televisie zijn enorm populair. De zender 24kitchen ontleent zelfs zijn bestaansrecht aan deze populariteit.

Het is aantrekkelijk om een kijkje te nemen in de keuken van een bekende tv-kok. Wil je zelf de kneepjes van Italiaans koken onder de knie krijgen? Samen met vrienden of collega's? Puur Gianni geeft interactieve kookworkshops op locatie. Uitdagend gezellig, leerzaam en.... heel erg lekker. 

Smaakvolle belevenis

De Italiaanse – of liever gezegd de Sardijnse keuken – is veel uitgebreider dan pizza’s en pastagerechten alleen. Elk jaargetijde heeft z’n authentieke  smaken en ingrediënten. Het is de kunst om met pure smaken van typische seizoensproducten een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Recepten van klassiekers uit de Italiaanse of Sardijnse keuken worden normaal gesproken van moeder op zoon of dochter overgedragen. Puur Gianni maakt hierop een uitzondering. Graag wil hij zijn kennis en ervaring met u delen tijdens een echte Sardijnse of Italiaanse Kookworkshop. 

Meer informatie?

Wilt u van van uw verjaardag, vrijgezellenfeestje of uitje met collega’s een onvergetelijke, smaakvolle belevenis maken. Bel of mail dan om de mogelijkheden te bespreken.


Geef een reactie

Naam (verplicht)
Mail (wordt niet getoond) (verplicht)
Jouw Reactie (verplicht)
Tekens (verplicht)
 ZOEK NIEUWS
RECENTE REACTIES
  • Geplaatst door Marco en Lonneke
    op 29.05.2014 om 18:30

    Gianni, mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke feestavond gehad. Wat waren de bruschetta's, de salades en de pizza's geweldig lekker. Dat werd nog eens versterkt door jou enthousiasme, vrolijkheid, behulpzaamheid en passie voor lekker Italiaans eten. Gianni bedankt en tot ziens in de MFA.

FOTOGALERIJ
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje in St Michielsgestel op 5 juni 2016. Gianni kreeg er goede hulp van echte pizzabakkers!
bekijk foto's
NIEUWSBRIEF
Algemene voorwaarden - KvK Eindhoven: 17256652Copyright © Puur Gianni. Design & Ontwikkeling Webmark Solutions