Nieuws
Puur Gianni voor u
Puur Gianni verzorgt regelmatig demonstraties, kooklessen en cursussen. Nieuws daarover vindt u in deze rubriek, afgewisseld met recepten, tips en andere wetenswaardigheden.

Kijk daarom regelmatig in deze rubriek of blader eens door de andere pagina’s van deze website.

 • Wilt u als eerste het nieuws weten, abonneer u dan op onze nieuwsbrief
 • Voor onze menulijsten en nieuwsbrieven heeft u de Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.

 

Spirit in de natuur- een avontuurlijke innerlijke reis op het prachtige eiland SardiniŽ
16 - 20 mei a.s. Vijf dagen voor jezelf, waarin je afstand neemt van je dagelijkse bezigheden en waarin je bewust tijd neemt voor jezelf, los van de dagelijkse druk en verantwoordelijkheden. Door uit je dagelijkse routine te stappen, schep je de juiste afstand om echt te ontspannen dichter bij jezelf te komen, en te gaan her-ontdekken wat in je leven echt belangrijk is en er toe doet.

Goed begeleid met dagelijkse workshops en lessen, ga je andere kanten van jezelf ontdekken en ervaren; naast je fysieke reis maak je een innerlijke reis. In de stilte, de natuur, in de rust die je voor jezelf neemt, laad je jezelf op met nieuwe energie en doe je inspiratie op hoe je verder wilt met je leven of bepaalde vraagstukken ervan.

Gun jezelf deze reis en grijp deze kans!

Sardinië is een eiland met buitengewone sterkte energieën en bij uitstek een goede plaats om te ervaren hoe helend de natuur werkt. Omdat de natuur niet oordeelt maar wel haar krachten rijkelijk met je deelt en je heel eenvoudig kunt leren hoe deze heel bewust te ontvangen.

Ook ga je ervaren hoe het loslaten van je denken, het veranderen van je ademhaling en het verbinden met je eigen hart, je leven verandert. Je kunt het leven in een veel ruimer perspectief gaan voelen en ondervinden.

Waar?

Waar we naar toe gaan, is de prachtige omgeving van Zuidwest Sardinië, een zeer mooi en tot nu toe vrij onbekend gebied, waar nog ongerepte natuur is en het massatoerisme ver weg. We verblijven in de sfeervolle locatie ‘Ecolounge Sardinië’, gelegen op het cultuurrijke schiereiland Sant’Antichio. Het verblijf is op  loopafstand van het strand en het enige wat je hoort zijn de vogels, de wind en de zee.

De verzorging is daarbij uitstekend, met de voortreffelijke en pure keuken van Tony, de Sardijnse kok die tijdens het verblijf voor ons kookt.

Met een gemiddelde temperatuur van200 in mei is het een ideale tijd van het jaar om hier te verblijven.

Hoe ziet een dag eruit?

‘s Ochtends en ’s middags zijn er workshops en lessen van 1,5 a 3 uur zoals:

 • Werken met je levensenergie;  hoe laad je energie op, hoe laat je spanningen los, hoe laat je het denken los, hoe breng je je levensenergie in harmonie, hoe kun je meer stabiliteit en rust ervaren
 • Bewust verbinden met de natuur en de zee door oefeningen en meditaties
 • Meditaties op krachtplekken
 • In verbinding met de kracht van je hart; het hart is een belangrijke poort naar een andere werkelijkheid
 • Yoga lessen in de ochtend voor het versterken, soepel en gevoelig maken van je lichaam
 • Wandelen in de omgeving onder leiding van een gids
 • Filosofie, levensvisie, spiritualiteit

In de avond is er een wisselend programma

Wat brengt het je?

Leer werken met je persoonlijke energie en die van de natuur

Het volledig verzorgt programma bied je de mogelijkheid om je voluit te richten op je eigen belevingen, gevoel, vragen en wensen. Waarin je aandacht kunt besteden aan je innerlijke gewaarwordingen, je eigen gevoelens en emoties, waar je de tijd en ruimte er is om weer verbinding te maken met je hartstochten en je diepste wensen.

Hierdoor leer je jezelf kennen en ben je veel beter in staat om juiste keuzes en een juiste richting in het leven aan te gaan. Het welzijn in je leven neemt toe.

Daarbij wordt het fysieke lichaam ondersteunt door de ontspannende omgeving en het gezonde eten. 

Een reis die doorwerkt wanneer je thuiskomt omdat naast de opgedane ervaringen, het contact met jezelf en de natuur, je concrete handvaten krijgt hoe verder te gaan.

Wie

De reis wordt begeleid door Inge Verheijden.

Ik kom al meer dan 20 jaar op Sardinië, een eiland waar ik steeds meer van ben gaan houden omdat het zo ontzettend veel te bieden heeft, het zo’n speciale en sterke energie heeft en de mensen, voornamelijk op het platteland, nog een hartelijkheid kennen waar we werkelijk iets van kunnen leren.

Mijn pad van zelfkennis is zo’n 30 jaar geleden begonnen bij de spirituele en esoterische boekenkast van mijn moeder. Rond mijn 20e las ik mijn eerste boek uit deze kast. Het was een boek van de Indiase spirituele leraar Jiddu Krishnamurti (1895-1986). Ik was zo gegrepen door wat hij schreef, dat ik zo’n drie jaar lang  zijn boeken overal mee naar toe en er dagelijks in las. Zijn beschrijvingen van de natuur maakte me rustig en sommige van zijn uitspraken vond ik erg fascinerend en zonder dat ik echt begreep wat hij ermee bedoelde, wist ik dat ze me iets belangrijks te vertellen hadden over het leven. 

Rond diezelfde tijd kwam ik in aanraking met Okido yoga, een dynamische Japanse yogavorm van de grote leermeester Masahiro Oki Sensei (1919 - 1985). Het is een therapeutische yoga weg die verschillende disciplines omvat zoals het praktiseren van intense fysieke oefeningen (kyokaho), correctieve oefeningen om fysiek balans te brengen, het iedere ochtend zingen van hart sutra’s, meditaties, het langzaam en goed zeer goed kauwen van eten,  het beoefenen van de (kortstondige) kunsten van het bloemschikken en theeceremonie, de kunst van het kalligraferen, het bestuderen van natuurlijke therapieën en het belang van opvoeding. Zo’n 15 jaar lang heb ik, bij verschillende leraren, in Nederland en Italië Okido yoga beoefent en heb ik een aantal jaren yogales gegeven.

Daarna heb ik mij een aantal jaren verdiept in intuïtieve ontwikkeling.

Acht jaar geleden kwam ik in contact met ‘het Andes Pad’, de heilige (sjamanistische) tradities van de inheemse bewoners van de Andes, een traditie die nog levend. Met dit pad heb ik mij diep verbonden en de prachtige levensvisie van de Andesbewoners bieden mij iedere dag weer inspiratie om richting en een diepe zin aan mijn leven te geven. Dit pad, deze eeuwenoude kennis, die ik voornamelijk via mijn leraren Don Américo en Gayle Yabar ken en ervaar, is een belangrijke basis van deze reis.

In 2015 heb ik mijn Master gehaald van de Energetische Therapie opleiding van Janosh, een therapeutische energetische methode die gebaseerd is op Heilige geometrie.

In het dagelijks leven geef ik yoga lessen, energetische healings en therapie en deel ik via maandelijkse meditaties de leringen van de sjamanistische tradities van de Andes.

 

Prijs

€795,00 p.p. op basis van een éénpersoonskamer. Kom je met twee of meer personen en deel je een kamer dan komt de prijs op €695,00 p.p.

 

De reis is inclusief:

 • alle overnachtingen
 • alle maaltijden
 • alle lessen
 • gebruik yogamatten en meditatiekussens
 • lakensets, twee handdoeken en strandlaken

 

Exclusief:

 • *transfer
 • vlucht
 • reis- en annuleringsverzekering

*Transfer vanaf Cagliari: De dinsdag is een reisdag en je mag zelf bepalen hoe je naar ons toe reist. Als je geen (huur) auto hebt, dan is het mogelijke bij ons een transfer te boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden: boek je de vlucht die wij je doorgeven samen met andere deelnemers, dan betaal je 15 euro per rit. Wil je zelf je eigen tijden bepalen, dan kun je een privé transfer boeken a €50,00 per rit. Ook kun je met de trein komen, kosten zijn €4,40 voor een treinkaartje. We halen je op van het station voor €15,00.

Vliegen naar Sardinië

Voor een snelle aankomst vlieg je het beste op Cagliari, de hoofdstad van Sardinië. Met Ryan Air vanuit Weeze of Charleroi of met KLM vanuit Amsterdam.

Boeken

Via deze link kun je je reis boeken

Heb je vragen?

Al je vragen beantwoorden wij graag! Stuur ons een mail of bel naar 06 - 33 81 31 23 voor meer informatie

 

 


Geef een reactie

Naam (verplicht)
Mail (wordt niet getoond) (verplicht)
Jouw Reactie (verplicht)
Tekens (verplicht)
 ZOEK NIEUWS
RECENTE REACTIES
 • Geplaatst door Marco en Lonneke
  op 29.05.2014 om 18:30

  Gianni, mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke feestavond gehad. Wat waren de bruschetta's, de salades en de pizza's geweldig lekker. Dat werd nog eens versterkt door jou enthousiasme, vrolijkheid, behulpzaamheid en passie voor lekker Italiaans eten.Gianni bedankt en tot ziens in de MFA.

FOTOGALERIJ
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje met goede hulp!
Een fijn feestje in St Michielsgestel op 5 juni 2016. Gianni kreeg er goede hulp van echte pizzabakkers!
bekijk foto's
NIEUWSBRIEF
Algemene voorwaarden - KvK Eindhoven: 17256652Copyright © Puur Gianni. Design & Ontwikkeling Webmark Solutions