Puur Gianni - Pure keuken
Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar

Italiaanse families bereiden hun maaltijden met veel liefde, zorg en aandacht. In deze traditie is kok Gianni opgegroeid. Zijn gevoel voor sfeer én hartstocht voor kokkerellen proeft u terug in de pizza's en diners die hij bereidt.

 

Trakteer uw gasten op een Italiaans diner. Of luister uw bedrijfsevent of kinderfeestje op met vers gebakken pizza's. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar. U hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten. Puur Gianni zorgt dat u een ontspannen bijeenkomst of feestje heeft door u alle culinaire zorgen uit handen te nemen. 

 


 


 

 

De Delizia is een echte pizza-oven voor thuis, makkelijk en snel inzetbaar. Net als de Napoli is deze pizza-oven echt Italiaans design. Deze oven heeft een afmeting van 36 x 40 x 25 cm groot. Op de oven zit twee jaar garantie. De oven verbruikt maximaal 1200 Watt bij 220-240v en 50/60 Hz en is zowel binnen als buiten inzetbaar.

 Deze pizzaoven is tevens te gebruiken voor andere gerechten zoals tosti’s, bruschette, ciabatte etc. Op lagere standen kunt u hiermee zelfs taarten, broodjes of lasagne bakken.

 

 €139,95


untitled

Puur Gianni omdat:

  • Wij uitsluitend werken met eigen gemaakte pizzabodems en verse toppings
  • Gianni een Italiaanse pizzaiolo is die passie heeft voor zijn vak en de Italiaanse sfeer meebrengt op uw feestje of bijeenkomst
  • U van te voren weet waar u aan toe bent qua prijs en verdere afspraken

untitled
Algemene voorwaarden - KvK Eindhoven: 17256652Copyright © Puur Gianni. Design & Ontwikkeling Webmark Solutions