Puur Gianni - Pure keuken
Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar

Italiaanse families bereiden hun maaltijden met veel liefde, zorg en aandacht. In deze traditie is kok Gianni opgegroeid. Zijn gevoel voor sfeer én hartstocht voor kokkerellen proeft u terug in de pizza's en diners die hij bereidt.

 

Trakteer uw gasten op een Italiaans diner. Of luister uw bedrijfsevent of kinderfeestje op met vers gebakken pizza's. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar. U hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten. Puur Gianni zorgt dat u een ontspannen bijeenkomst of feestje heeft door u alle culinaire zorgen uit handen te nemen. 

 


 


 

Coloro rosso (Ferrari rood)Zelf thuis pizza’s bakken kan in speciale Italiaanse pizza-oventjes. Puur Gianni is leverancier voor de regio van deze ovens. Met deze elektrische ovens zet u in enkele minuten een overheerlijke pizza op tafel. De pizza-ovens zijn voorzien van dezelfde ovensteen die een echte pizzeria in de houtoven gebruikt. Door de hoge temperatuur van deze handzame ovens krijgt u altijd een krokante pizza.
Nero (zwart)

De Napoli is de traditionele steenoven die direct het Italië-gevoel oproept. Deze is bestemd voor de gebruiker die de top wil, met volledig RVS binnenwerk en in colore rosso (Ferrari rood) in Italiaans design. De oven meet 31,5 x 37,5 x 25 cm (lxbxh). Dit is het meest verkochte G3 Ferrari model.

De Napoli is behalve in het vertrouwde Ferrari-rood nu ook leverbaar in glossy zwart.

 

Prijs: €169,95 per stuk


untitled

Puur Gianni omdat:

  • Wij uitsluitend werken met eigen gemaakte pizzabodems en verse toppings
  • Gianni een Italiaanse pizzaiolo is die passie heeft voor zijn vak en de Italiaanse sfeer meebrengt op uw feestje of bijeenkomst
  • U van te voren weet waar u aan toe bent qua prijs en verdere afspraken

untitled
Algemene voorwaarden - KvK Eindhoven: 17256652Copyright © Puur Gianni. Design & Ontwikkeling Webmark Solutions